Diensten

Interim Management

Wanneer u direct een senior leidinggevende zoekt voor uw vestiging of stafafdeling en binnen uw managementteam, of voor het begeleiden van veranderingsprocessen en inrichten van een nieuwe structuur.​

Informatie Management

Welke informatie en key performance indicators heeft u echt nodig? Optimaliseer de samenhang tussen uw bedrijfsapplicaties, processen en de stuurinformatie op operationeel en tactisch niveau met uw organisatie doelen.

Continue Proces Verbetering

Wilt u uw doorlooptijden verkorten, de kostprijs op een lager niveau krijgen, de kwaliteit van uw product of tijdige levering van uw dienst verbeteren? Met de Lean filosofie voor proces optimalisatie wordt vernieuwing een continu veranderproces.

Project en Programma Management

Wanneer u behoefte heeft aan ervaren programma- of projectmanagement voor uw projecten van A tot Z, implementatie van nieuwe informatie systemen, een organisatie verandering of Lean management.


Samenwerking en Producten

Teamkracht Wijzer voor succesvolle veranderingsprocessen

Teamkracht Wijzer© is een diagnostisch onderzoek dat teams inzicht geeft in waar een team staat, waar het naar toe wil en wat daarvoor nodig is.

Het verbetert de samenwerking binnen teams en onderscheidt zich door een integrale benadering, met aandacht voor de individuele medewerker én de organisatie.

Digitale prestatie- en verbeterbord: ideaal voor je teams op afstand

Lean organisaties gebruiken dagstarts voor een prestatiedialoog. Door het koppelen van de performance van het prestatiebord aan het verbeterbord en deze te digitaliseren komt én de continue verbetering cultuur op gang én kunnen teams op afstand van elkaar beter samenwerken. Elke medewerker kan verbeterpunten op het verbeterbord zetten. Lean kanban en agile principes zijn ondersteunend.

Coimbee voor teams met al enige ervaring in continu verbeteren

Coimbee is een alles-in-één oplossing voor Continu Verbeteren en zorgt ervoor dat alle medewerkers betrokken zijn bij Continu Verbeteren.

Bouw verder aan uw verbetercultuur en verzamel de verbeterideeën van het hele team, begin elke dag goed met een dagstartbord, werk vanuit één centraal dashboard aan de prioriteiten en realiseer je verbeter ideeën met PDCA en de digitale A3.

Kaizen en A3 voor verbeteren op en door de werkvloer

Kleine, doorlopende verbeteringen die de verspillingen in een proces elimineren en samen écht impact maken op de keten van processen, vormt de kern van de Kaizen aanpak. De verantwoordelijkheid ligt bij de mensen die het werk doen. In een A3 wordt compact de probleemstelling, analyse en daarna verbetering vastgelegd voor communicatie van de oplossingen, planning en resultaten. Het groeiende inzicht wordt steeds compacter beschreven op één A3 blad waarmee je tot de essentie komt.

IMC-PRO beschikt over een breder netwerk van Professionals voor de oplossing van uw vraag. Een oriënterend gesprek heeft daarmee altijd en direct meerwaarde voor u.

Neem contact op
Icons made by Freepik from www.flaticon.com