Interim Management

Wanneer u acuut bezetting nodig heeft voor uw staf of lijnorganisatie, uw managementteam of het begeleiden van veranderingsprocessen en opzetten van nieuwe afdeling.​

Informatie Management

Welke informatie en key performance indicators heeft u echt nodig? Optimaliseer de samenhang tussen de bedrijfsapplicaties en processen, uw informatiesystemen en stuurinformatie op operationeel, tactisch of strategisch niveau.

Continue Proces Verbetering

Wilt u uw kostprijs naar een lager niveau krijgen, de kwaliteit van uw product of on-time delivery van uw dienst verbeteren of de doorlooptijden verkorten? Introduceer de Lean filosofie voor proces optimalisatie en innovatie wordt een continu veranderproces.

Project en Programma Management

Wanneer u behoefte heeft aan ervaren project management voor individuele projecten van A tot Z, implementaties of de inrichting van programmamanagement en een PMO office.

IMC-PRO denkt graag met u mee en beschikt over een breder netwerk van Professionals voor de oplossing van uw vraag. Een oriënterend gesprek heeft daarmee altijd en direct meerwaarde voor u.

Neem contact op
Icons made by Freepik from www.flaticon.com